Contacteer ons

Hamse Dansklub
Bergstraat 37A
3945 Ham
België
Ligging

info@hamsedansklub.be
BTW BE 0429 764 042

Welkom op onze website

Ontsproten uit de danskriebels en de creatieve impuls van enkele hobbydansers werd op 8 december 1978 de Hamse Dansklub boven het doopvont gehouden.

Men ging op zoek naar een lokaal, want om te dansen is er wel een ruimte nodig. Het feestzaaltje bij Vien in Kwamol, werd het eerste clublokaal. Door het succes moest er al vlug naar een ander lokaal gezocht worden. Het grote ledenaantal maakte dat we echter zwervers werden. Alle grote zalen van Ham werden al eens ingehuurd en eind juni 1981 werd een leegstaand kippenhok omgebouwd naar een dansclub met een prachtige parketvloer. Maar de club bleef groeien en het vertrouwde kippenhok werd te klein.
Na vele onderhandelingen werd door de gemeente een lap grond ter beschikking gesteld in de sportzone. De Hamse Dansklub moet echter zelf voor de andere onkosten instaan. Vele leden begonnen de nieuwe Hamse Dansklub op te bouwen.
Op 10 januari 1992 werd deze plechtig geopend. Menige dag- en weekbladen blokletterde DANSFABRIEK geopend in Ham.

Nu bijna 30 jaar later kan iedereen leren dansen in de Hamse Dansklub en bieden wij u een ruime keuze uit verschillende dansdisciplines aan.
Groepscursussen in ballroom en latin en andere vrije cursussen, o.a. Argentijse tango, salsa en nevencursussen, feestcursus op zaterdag, zondag en donderdag.
Jeugdcursussen: Hiphop, freestyle en funk op zaterdag.
Lady's: hipHop, freestyle en funk en B.B.B.
Countrydansen op woensdag.

Partner gezocht

Kijk snel of misschien jouw geschikte partner op zoek is!

Lees meer >>

Guestbook

Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereiding en verzameling van alle info omtrent deze rubriek.
Kom zeker snel terug.


Lees meer >>

Hamse Dansklub - Danslessen 

Nieuwsbrief